Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  Musicoteràpia individual per a gent gran
musicoterapia individual per a gent gran

Musicoteràpia individual per a gent gran

La musicoteràpia individual per a gent gran és una activitat quinzenal que es realitza a la residència Sagrat Cor. En aquesta teràpia, els residents tenen l’oportunitat d’escoltar música amb auriculars mentre contemplen paisatges bucòlics, com pot ser el nostre preciós jardí de la residència.

Aquesta teràpia és individual i especialitzada, ja que la música i les cançons que s’han seleccionat tenen una relació especial amb les seves vides. La música escollida està basada en les seves històries personals.

 

Beneficis de la musicoteràpia individual per a gent gran

Aquest exercici musical és beneficiós per recordar temps passats i exercitar la memòria. Les melodies evocadores desperten records i emocions, transportant-los a moments significatius de la seva vida. A més, la musicoteràpia individual és especialment indicada per a aquelles persones que necessiten reforçar la seva part cognitiva. A través de la música, els residents milloren la seva capacitat d’atenció i estimulen la memòria.

 

 

Un descans en el dia a dia

Aquests moments musicals ofereixen una pausa en la rutina quotidiana de la residència, brindant als residents una experiència enriquidora i reconfortant. La musicoteràpia individual és una manera meravellosa de connectar amb el passat, estimular la ment i afavorir el benestar general dels residents a la residència Sagrat Cor.

Deixa un comentari