Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú
Residència Segura

Seguretat

Residència Segura

  /  Seguretat

Residència Segura

L’objectiu principal de tot l’equip de professionals del Sagrat Cor és que les persones residents se sentin segures i protegides. És per aquest motiu que complim amb els protocols i la normativa de protecció marcats des de la Conselleria de Salut i el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya per fer front a la Covid-19 o altres malalties infeccioses.

Protocols de neteja i desinfecció

Els espais individuals i comuns estan perfectament desinfectats, nets i ventilats.

Hem adaptat el centre i les instal·lacions per tal que les nostres residents sentin que viuen en un lloc protegit i confortable, i que el seu dia a dia és segur.

Residència segura

Donar resposta a les necessitats de les persones que viuen en centres residencials en plena pandèmia és un repte professional. Però ho afrontem amb valentia i optimisme, ja que el més important per a nosaltres és la salut dels residents.

A mesura que la situació epidemiològica ha millorat, hem introduït petits canvis que han fet molt feliços als nostres residents. Ara, i seguint totes les precaucions, alguns d’ells han recuperat les passejades a l’exterior, fet que els fa molt feliços.

Visites de l’exterior

Les visites de familiars o amics són un element clau per al benestar emocional dels residents.

Les visites es fan en llocs específics, preparats per a la trobada, i a cada visitant se li pren la temperatura, se li ofereix gel hidroalcohòlic per desinfectar les mans i l’ús de mascareta és obligatòria.

En definitiva, disposem de totes les mesures necessàries per fer del Sagrat Cor un espai segur i tranquil per a residents i familiars i seguir treballant dia a dia per millorar la qualitat de vida de les persones.