Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  Jocs d’aigua per a la gent gran per fer passar la calor
jocs d'aigua per a gent gran

Jocs d’aigua per a la gent gran per fer passar la calor

Qui recorda l’atracció de pescar aneguets? Segur que hi has jugat amb més d’una ocasió o has acompanyat algú a jugar-hi. Els jocs d’aigua sempre agraden i més si són per fer passar la calor.

Al Sagrat Cor, aquests dies d’estiu, organitzem activitats amb aigua per refrescar-nos i per fer passar una bona estona.

 

Pesquem aneguets

Amb l’ajuda de piscines inflables simulem basses des d’on pescar. Després, oferim salabrets per tal que qui vulgui jugar pugui pescar els ànecs i les peces flotants que més bé vagin.

A més, tenir aquestes piscines permet remullar-se i tenir els peus frescos.

 

Beneficis dels jocs d’aigua per a la gent gran

Els jocs d’aigua per a la gent gran comporten beneficis notables per a la salut i el benestar. L’aigua ajuda a alleujar la tensió articular i muscular, millora la flexibilitat i l’equilibri, així com la circulació. A més, si fem aquests exercicis conjuntament, es promou la interacció social, potenciant l’ànim i reduint l’aïllament cap a un mateix.

Aquests jocs també són una forma divertida de mantenir-se actius i revitalitzar la joventut interior. Tal com hem volgut aconseguir amb el joc de pescar aneguets.

 

 

Deixa un comentari