Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  Promovem la pràctica esportiva
esport gent gran

Promovem la pràctica esportiva

La pràctica regular d’esport o exercicis que mantinguin les articulacions en moviment és essencial per a la salut i el benestar de la gent gran.

 

Beneficis de la pràctica esportiva

Aquesta activitat ajuda a mantenir la flexibilitat, la força muscular i la mobilitat articular, la qual cosa redueix el risc de lesions i millora la qualitat de vida.

A més, l’exercici pot alleujar el dolor crònic i reduir les molèsties articulacions, afavorint una vida més activa i independent. No només beneficia la salut física, sinó que també té un impacte positiu en la salut mental, ja que promou la vitalitat i la connexió social. En resum, l’esport i l’exercici són claus per mantenir la salut i la vitalitat en la tercera edat.

 

Pautes esportives al gimnàs del Sagrat Cor

Al gimnàs de la residència cada dia es pauten sèries, repeticions i moviments personalitzats per a cada persona. Així recomanem pràctiques esportives que millorin els aspectes que calen en cada cas.

 

En resum, fer exercicis per mantenir les articulacions en moviment és fonamental per a una vida saludable i activa en la gent gran.

Deixa un comentari