Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  Beneficis de les sortides a l’exterior
beneficis de les sortides a l'exterior sagrat cor pla de l'estany banyoles residencia gent gran

Beneficis de les sortides a l’exterior

Amb l’arribada del bon temps hem recuperat les sortides al centre de Banyoles. Una activitat que agrada a tothom i plena de bones voluntats. Avui us volem explicar els beneficis de les sortides a l’exterior que fem des del Sagrat Cor.

La nostra ubicació ens permet sortir a passejar pels carrers més cèntrics de Banyoles. Coincidir amb amics i coneguts del poble, passejar per la plaça major, prendre un cafè, un refresc o una infusió, conversar i gaudir de l’ambient exterior reporten grans beneficis físics, socials i psicològics.

 

Trenquem la rutina

Els dies que podem fer un tomb ajuden a trencar la rutina. Malgrat que diàriament oferim un munt d’activitats diverses i dins la residència pocs dies semblen els mateixos, sortir a l’exterior sempre agrada.

Tenir una rutina és bo per establir hàbits, ens aporta seguretat i comoditat, però trencar-la de tant en tant i per viure experiències diferents és ideal per mantenir el cervell despert i actiu.

A més, una sortida és tot un ritual. Des de la planificació, explicar on anirem, què necessitarem i l’organització de grups. I el record de les vivències viscudes un cop tornem.

 

 

Beneficis de les sortides a l’exterior

Però, més enllà de passar-nos-ho bé, les sortides a l’exterior tenen alguns beneficis que volem destacar:

  • Afavoreix a la interacció social.
  • Millora el benestar anímic i l’autoestima.
  • Ajuda a conservar l’instint orientatiu.
  • Exercita la memòria, ja que ajuda a recordats fets passats.
  • Ajuden a enfortir els vincles relacionals amb la resta de residents.
  • Afavoreixen a la pràctica de l’exercici físic, pel fet que caminem.

 

Una activitat per a tots

La veritat és que aquesta és una de les activitats més esperades per a tots. Acompanyats per diversos membres de l’equip del Sagrat Cor, els residents aprofiten per a passejar, visitar i interactuar entre ells i entre els veïns de Banyoles.

La veritat és que estem molt contents de l’experiència que els podem oferir i de veure com la recorden i la reviuen un cop tornats al Sagrat Cor.

Deixa un comentari