Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  RECULL DE NADAL
RECULL DE NADAL

RECULL DE NADAL

Ens agradaria compartir amb vosaltres totes les activitats i sorpreses que hem tingut aquestes festes de Nadal! Ja des de principis de desembre que vam començar a treballar perquè tot estigués enllestit i ben decorat; vam preparar la Postal de Nadal, que va estar exposada al monestir, ens vam engrescar a fer un photocall i, com ja és tradició, vam decorar l’arbre de Nadal.

El divendres 15 de desembre “Els Destroyers”  foren el primer grup que van iniciar les actuacions d’enguany! El van seguir la Coral Plenitud, que seguint la tradició, van fer l’actuació nadalenca a l’església!

El dimecres vam estar d’estrena! Alguns de nosaltres, i desprès de molts assajos, ens vam atrevir a fer els Pastorets del Sagrat Cor i el primer concert de la nostra coral! Ja érem dijous, vam tenir la sorpresa de rebre la visita de l’alcalde  i vam aprofitar per a “cagar el tió” ja que el dia següent el teníem ocupat per a estar atents a l’actuació musical de l’escola de les Alzines. I que bé que hem acabat el desembre amb l’actuació del Play-back de Banyoles i acomiadant l’any amb una bona festa!

Us deixem un recull de fotos!

 

Properament compartirem les fotos i les activitats que vam dur a terme la primera setmana de  d’any!20171220_162714

IMG_5383

IMG_5830

IMG_5963

Deixa un comentari