Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Beneficis de menjar fruita per la gent gran
Beneficis de menjar fruita per la gent gran

Beneficis de menjar fruita per la gent gran

Menjar fruita és essencial per a la salut de les persones grans.

Les fruites estan carregades d’antioxidants que ajuden a combatre certes malalties i a reforçar el sistema immunitari. A més, proporcionen fibra que millora la digestió i prevé problemes gastrointestinals.

 

Beneficis de menjar fruita per la gent gran

Menjar fruita és fonamental per a la salut de les persones grans. A mesura que envellim, el nostre cos necessita nutrients i antioxidants addicionals per combatre els efectes de l’envelliment i prevenir malalties. Les fruites són una font rica en vitamines, minerals i fibra que pot millorar la salut en diverses maneres.

Les fruites proporcionen vitamines com la vitamina C, que ajuden a reforçar el sistema immune i a prevenir infeccions. A més, la fibra que contenen ajuda a regular el trànsit intestinal, prevenint problemes com la constipació.

La fruita també és baixa en calories i pot ajudar a mantenir un pes saludable, cosa important per a la salut cardiovascular i la mobilitat.

A més, algunes fruites contenen antioxidants que poden ajudar a reduir el risc de malalties cròniques com el càncer i les malalties del cor.

 

Dieta equilibrada

En resum, afegir fruita a la dieta de les persones grans és una excel·lent manera de millorar la seva salut global i gaudir d’una vida més activa i vibrant. És un petit canvi que pot fer una gran diferència en la qualitat de vida.

I nosaltres, des del Sagrat Cor, afavorim aquest hàbit saludable introduint fruita a tots els àpats per tal que els nostres residents tinguin tots aquests beneficis.

Deixa un comentari