Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  General   /  Al Sagrat Cor estem de reformes!
Al Sagrat Cor estem de reformes!

Al Sagrat Cor estem de reformes!

Des de fa algunes setmanes, els que heu vingut a la residència heu vist que estem fent obres. Aquesta setmana estem molt contents de presentar-vos la nova sala de fisioteràpia.

Considerem que la fisioteràpia és molt important en la vida diària de les persones grans. Aquesta es pot aplicar com a part d’un tractament determinat, com a part d’una rehabilitació, o simplement per reforçar l’estat físic de les persones grans, millorar la seva salut per prevenir dolors i millorar o mantenir les ABVD (activitats bàsiques de la vida diària).

Tanmateix, moltes vegades les persones troben en la fisioteràpia una activitat diferent, que els ajuda a sortir de la seva rutina i interactuar socialment, això estableix una motivació important augmentant la autoestima i la sensació de vitalitat.

Des de la residència oferim programes individualitzats diaris de fisioteràpia i activitats grupals dos vegades per setmana, dimarts i dijous.

Us deixem un recull de fotos, i esperem que us agradi.

 

#residenciagentgran #residenciagirona #gentgrangirona

IMG_2393

IMG_2388

IMG_2419

IMG_2421

IMG_2418

IMG_2422

 

Deixa un comentari