Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  General   /  PETANCA A L’AIRE LLIURE
PETANCA A L’AIRE LLIURE

PETANCA A L’AIRE LLIURE

El bon temps ja torna a ser aquí! Des de la residència ja fa un parell de setmanes que aprofitem el nostre jardí per sortir-hi a fer les diverses activitats; manualitats, jocs de taula, música…  Però amb el bon temps, arriba l’activitat que més ens agrada de l’estiu: la petanca!

La petanca és una activitat social que ens fa treballar la concentració, l’habilitat de paciència o l’estratègia tot passant una bona estona!

Entre els beneficis físics, la petanca es caracteritza per evitar l’atrofia de les mans, treballar l’agudesa visual i evita el sedentarisme ja que amb aquesta activitat estem en moviment constant. Tanmateix, el fet de fer-la a l’aire lliure, afavoreix que l’organisme rebi vitamina D que és molt important per a protegir els ossos de les persones grans.

D’altra banda, entre els beneficis psicològics la petanca afavoreix a l’atenció i millora la comunicació i les habilitats socials ja que és un joc en grup per a compartir amb les amistats i conèixer a noves persones. A més, provoca motivació ja que fomenta una competició sana fent que els residents intentin fer-ho el millor possible per a guanyar la partida

 

#residenciagentgran #residenciagirona #gentgrangirona

IMG_3046

IMG_3041

IMG_3039

Deixa un comentari