Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  General   /  Noves instal·lacions al Sagrat Cor

Noves instal·lacions al Sagrat Cor

Avui al Sagrat Cor estem de celebració!  Hem inaugurat dues noves instal·lacions més al nostre centre.

Aquestes millores s’han dut a terme per millorar la vida dels residents i atendre les seves necessitats de salut, esbarjo i socials.

La nova sala de fisioteràpia

Una d’aquestes instal·lacions, és la nova sala de fisioteràpia!

Aquí els nostres residents continuaran rebent els seus tractaments personalitzats, no només per alleugerar les seves patologies, sinó també per millorar les seves habilitats motrius i cognitives.

Una sala comuna més

La segona d’aquestes sales, en canvi, es destinarà al dia a dia dels nostres usuaris. Per tal de millorar les nostres instal·lacions hem obert una nova sala comuna en la qual, els nostres residents, podran reunir-se, menjar o dur a terme variades activitats.

La inauguració

En la inauguració han participat els residents i treballadors del Sagrat Cor i la celebració ha consistit en una animada reunió, acompanyada de bon ambient, música i piscolabis.

La celebració ha tingut lloc aquest matí i s’espera que l’obertura d’aquestes noves sales enriqueixi el dia a dia del Sagrat Cor.

 

Deixa un comentari