Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Centre de dia per a gent gran
centre de dia per a gent gran

Centre de dia per a gent gran

En un centre de dia per a gent gran s’ofereix atenció integral i de manera individualitzada a les persones grans que necessitin passar el dia fora del seu domicili per qualsevol raó. Sovint, les raons per les quals una persona decideix fer ús d’un centre de dia són per dependència, comoditat o per relacionar-se amb altres persones.

L’objectiu d’un centre de dia és el de millorar el dia a dia de les persones. Ajudant que es gaudeixi del temps lliure i donar suport logístic a la família.

 

Avantatges i beneficis d’un centre de dia per a gent gran

En algunes ocasions, les persones grans es troben soles perquè els seus familiars treballen o no es poden fer càrrec del seu dia a dia. Estem parlant de perfils autònoms, que es poden valdre per ells mateixos, però que necessiten ajuda per fer el menjar o que els agrada estar en comunitat per parlar o participar d’activitats. En aquests casos el més recomanable és acudir a un centre de dia.

En un centre de dia les persones grans se senten actives i aquest és un dels beneficis més importants que es poden remarcar.

A més, un centre de dia per a gent gran és òptim per a:

  • No estar sol. És important mantenir i crear nous vincles socials, també en la tercera edat.
  • Ajuda a mantenir-se actiu, ja que es participa de múltiples activitats.
  • S’està en un entorn segur. Es posa a disposició serveis de tota mena per cobrir qualsevol tipus de necessitat. En definitiva, s’està envoltat de professionals.
  • I un dels beneficis més importants: no es perd l’autonomia del propi domicili. Els usuaris del centre de dia van a dormir a casa i, això, reconforta i es manté el vincle familiar i emocional amb el que és la seva vida.

 

El Sagrat Cor, un centre de dia amb serveis integrals

Al Sagrat Cor és un centre actiu.

Si busques un centre de dia al pla de l’estany o al gironès, contacta amb nosaltres. Tenim una gran oferta d’oci, serveis sanitaris i d’entreteniment que són  la solució ideal per aquelles persones grans que volen sentir-se actives i compartir moments de tertúlia i relacions socials durant el dia però que prefereixen continuar vivint a casa seva.

Disposem de 12 places on els usuaris tenen total llibertat per participar i gaudir de les activitats i els serveis que oferim.

Deixa un comentari