Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Avis cangurs
Avis cangurs

Avis cangurs

“Amb qui millor que amb els seus avis?” Aquesta és la pregunta que molts fem. A vegades per motius de treball o econòmics els pares prenen la decisió de deixar als seus fills sota la cura dels seus avis el temps que dura la seva jornada laboral.
Encara que la figura dels avis sempre ha estat important dins del nucli familiar, avui dia els avis han adquirit més protagonisme i són un pilar fonamental a l’educació dels nens. La raó?
Els motius d’aquesta situació són varis.
D’una banda, es troba la situació econòmica. No totes les famílies es poden permetre que solament un dels dos membres de la parella treballi. Davant aquesta situació s’acudeix a una guarderia, però què passa quan l’economia familiar no és prou sòlida? Les guarderies públiques solen ser més assequibles que les privades, però no sempre disposen de places, o el seu horari no coincideix amb el del treball dels pares, per la qual cosa poden quedar unes hores soltes en les quals obligatòriament cal reclamar l’ajuda d’un adult de confiança.
A més a més, molts pares no volen deixar en la guarderia als seus fills quan només tenen uns sis mesos d’edat, se senten més segurs si els deixen amb un conegut i és per això que a vegades acudeixen als avis.
Cal saber que, fer-los cuidar dels seus néts fan que es trobin millor de salut, forma física i amb una mentalitat més oberta. Estar en família sempre beneficiarà als majors, és molt important per ells.

Feliç 2016 a tothom, moltes gràcies per formar part de la nostra família i per fer-nos més grans.
Gaudiu d’aquestes dades festives i aprofiteu-les per estar amb la família i els vostres estimats.

Deixa un comentari