Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  Segona sessió de Teràpia amb Gossos
Segona sessió de Teràpia amb Gossos

Segona sessió de Teràpia amb Gossos

Després de l’èxit de la primera sessió (podeu seguir la notícia en el post posterior), la segona sessió de teràpia amb gossos va tenir lloc el dia 1 de març.

La teràpia amb gossos facilita que el resident es pugui mostrar més obert i motivat.

En aquesta sessió vam dividir en tres grups els residents per poder treballar d’una manera més homogènia diferents objectius. Aquesta vegada la sessió es va poder realitzar al jardí, ja que les condicions climatològiques ens van acompanyar.
En el primer grup vam treballar cognitivament i emocional. L’objectiu principal va ser treballar l’estimulació en l’àmbit cognitiu com sensorial alhora que es pretén millorar l’estat subjectiu de benestar general.
El segon grup es treballa a nivell motriu. Intentem reforçar, com a objectiu principal, que mantinguin la capacitat de marxa amb exercicis en bipedestació per tal de reforçar l’equilibri i la coordinació.
I el tercer grup és un espai lúdic on l’objectiu principal és promoure un nou espai d’oci. En aquest grup a més de reforçar la comunicació afectiva, promou la conversa, l’expressió emocional i l’ús de la memòria.
L’activitat ha tingut una molt bona acollida i per aquest motiu hem integrat aquesta activitat en el nostre centre, establint una periodicitat quinzenal.

#GentGran #Residencia #Teràpia

Comentaris

 • 14/03/2016
  Reply

  Lourdes Porquet Garanto

  Us vull felicitar, la teràpia amb gossos es una iniciativa magnífica.
  Es una sort que els residents en puguin gaudir cada 15 dies!

 • 14/03/2016
  Reply

  Maria antonia

  Una activitat molt relaxant per a la gent gran, us aplaudeixo amb la iniciativa, I per cert la persona responsable dels gossos molt professional I amb molta empatia.

Deixa un comentari