Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  Gimnàs per a gent gran. Treballem la psicomotricitat
Gimnàs per a gent gran. Treballem la psicomotricitat

Gimnàs per a gent gran. Treballem la psicomotricitat

L’activitat física és essencial per mantenir-se actiu, per això, fomentem la pràctica de gimnàs per a gent gran.

És una de les activitats que més agraden, i no ens estranya, ja que treballar la psicomotricitat té molts beneficis, tant físics com emocionals.

Cal tenir en compte que les persones grans es troben en un període de la seva vida en què cal posar especial atenció a la salut mental però també en la física. Fomentant aquesta mena d’activitat es potencia un estil de vida més saludable, autònom i feliç.

Així doncs, cada dilluns i dijous a la tarda, al gimnàs del Sagrat Cor practiquem activitats físiques que millorin la mobilitat articular, ajudin a la prevenció d’atròfies musculars i millorin la capacitat pulmonar i respiratòria utilitzant elements suaus. Ho fem amb tota la cura possible i atenent les característiques i necessitats de cada resident. A més, val a dir que aquests exercicis també tenen un efecte positiu a nivell psíquic, ja que els milloren l’autoestima i l’estat d’ànim. És un dels serveis més agraïts.

En definitiva, en aquestes sessions de gimnàs per a gent gran ajudem a millorar la qualitat de vida dels nostres residents. I, a més, ens ho passem molt bé.

 

Gimnàs per a gent gran. Treballem la psicomotricitat Gimnàs per a gent gran. Treballem la psicomotricitat Gimnàs per a gent gran. Treballem la psicomotricitat

Deixa un comentari